autobedrijf carpoint

Taxibonzen balen hiervan: voordelen van de studentchauffeur

Geplaatst op

Het is zo gemakkelijk om te veel te betalen. Je wilt niet weten hoeveel geld er onnodig uitgegeven wordt aan zaken als een chauffeur. Zelfs een zakelijke privé chauffeur kan een stuk goedkoper. Maar hoe doe je dat? Door af te dingen? Nee, het kan nog gemakkelijker, namelijk door te kiezen voor de diensten van een studentchauffeur. Maar wat is dat eigenlijk, een studentchauffeur? In de blog nemen we dit nieuwe verschijnsel met je door. Lees snel verder en ontdek wat deze professional voor jou kan betekenen.

Eenvoudig en betaalbaar

Een studentchauffeur is eenvoudig en gemakkelijk te boeken. Het leuke van deze professional is dat je de beschikking hebt over een getrainde privé chauffeur of gecertificeerde directiechauffeur, maar dan wel voor een lager bedrag. Dit maakt de studentchauffeur een betaal alternatief voor reguliere en duurdere directiechauffeurs. Het is ook wel logisch dat de prijs lager is, want een gewone directiechauffeur is een voltijd professional, terwijl een studentchauffeur een parttimer is die het naast zijn of haar studie doet. Dat zegt overigens helemaal niets over de kwaliteit van de dienstverlening. Die is namelijk excellent.

De praktische voordelen van de studentchauffeur

Elke studentchauffeur brengt enkele praktische voordelen met zich mee waarmee het werken aan je onderneming een stuk eenvoudiger wordt:

Veilig van A naar B

Tijdens het rijden werken terwijl je de ogen op de weg moet houden en de handen aan het stuur, is een link spelletje. Wat is het dan fijn om te kunnen rekenen op de diensten van een studentchauffeur. Deze expert pakt het stuur van je over en stelt je in staat om je email en geplande telefoontjes een voor een weg te werken.

Een voordeel voor je partners

Er zijn maar weinig zakelijke partners die het niet kunnen waarderen wanneer ze opgehaald worden van de vluchthaven of het station. Een studentchauffeur zorgt voor een goede indruk en comfort voor je klanten en zakenpartners. Op deze manier zullen overleggen ook een stuk gemakkelijker gaan. Je hoeft je niet meer druk te maken over de situatie op de weg, want de student doet dit voor je.

Conclusie

Een studentchauffeur is een expert die je veel werk uit handen neemt en het mogelijk maakt om bij het instappen al aan de slag te kunnen. Zo kom je helemaal up-to-date aan op kantoor. Daarnaast is deze chauffeur een aanwinst als het gaat om je imago, want wanneer jij je cliënten op laat halen door een privé chauffeur weet je zeker dat ze gecharmeerd van je zullen zijn.

Gerelateerde berichten

Bespaar kosten met een studentchauffeur

Steeds meer mensen in Nederland nemen een privéchauffeur die hen naar allerlei locaties in Nederland brengt. Niet alleen mensen in de zakelijke...

Lees meer

Auto huren of kopen: wat is verstandiger?

De auto is één van de grootste kostenposten in een huishouden; elke maand betaal je weer voor de verzekering, belasting, onderhoud, afschrijving en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden