autobedrijf carpoint

Maak kennis met de studentchauffeur: een voordelige expert

Geplaatst op

De studietijd is een tijd van nieuwe dingen ontdekken. Een groot deel gaat er op aan de studie, want je doet het tenslotte allemaal voor een goede opleiding. Daarnaast heb je als student de mogelijkheid om een bijbaan te nemen. Daarbij heb je de keuze uit verschillende opties, met name de baan van studentchauffeur is populair, zowel bij studenten als ondernemers, vanwege diverse redenen. We nemen ze hieronder even met je door. Ontdek alle voordelen van de studentchauffeur! 

Besparing op de chauffeurskosten

Er zijn een aantal goede redenen om te kiezen voor een studentchauffeur. Een daarvan is een besparing op de kosten. Normaal is een prive chauffeur een stuk duurder. Waarom een studentchauffeur goedkoper is, valt te raden: ze doen dit als bijbaan en hun leeftijd ligt lager dan de gemiddelde voltijd chauffeur. Op deze manier is het tarief voor een studentchauffeur lager.

Veilig aan het verkeer deelnemen

Veiligheid in het verkeer staat op nummer 1, dat is wat iedereen zal beamen, maar hoe garandeer je die wanneer je zo druk bent met je onderneming. Je kunt de ondernemer wel uit de onderneming halen, maar de onderneming niet uit de ondernemer. Dat betekent dat wanneer je in je auto zit, je echt niet, niet bezig bent met je bedrijfsprocessen. Eigenlijk wil je gewoon direct aan de slag. Alle CEO’s van grote bedrijven en regeringsleiders hebben een privechauffeur, en dat is niet voor niets, ze stappen in de auto en kunnen direct gaan werken. Zo krijgen ze een goede update van alle lopende zaken.

Maatschappelijke investering

Een studentchauffeur in dienst nemen is een maatschappelijke investering, omdat je op deze manier de student een kans geeft om maatschappelijke / werkervaring op te doen en een inkomen bijeen te brengen.

Investering in je bedrijf

De extra tijd die je in je bedrijf kunt steken is bijzonder efficiënt. Daarnaast kom je goed over met een studentchauffeur, dat is dus goed voor je bedrijfsimago en het is een service naar je cliënten toe, wanneer ze opgehaald worden door een chauffeur.

Conclusie

De studentchauffeur is steeds populairder aan het worden. Dat komt vanwege de vele voordelen die deze expert voor ondernemers in petto heeft. Vanwege het lage uurtarief is het ook voor kleinere ondernemers (die nog verder willen groeien) om een privechauffeur te hebben.

Meer lezen?

Wil je weten hoe je meer succesvol kan zijn als ZZP’er en of het verstandig is om Instagram volgers te kopen? Lees dan snel verder.

Gerelateerde berichten

Bespaar kosten met een studentchauffeur

Steeds meer mensen in Nederland nemen een privéchauffeur die hen naar allerlei locaties in Nederland brengt. Niet alleen mensen in de zakelijke...

Lees meer

Auto huren of kopen: wat is verstandiger?

De auto is één van de grootste kostenposten in een huishouden; elke maand betaal je weer voor de verzekering, belasting, onderhoud, afschrijving en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden