autobedrijf carpoint

Hoe zorg je voor de beste inrichting van je showroom?

Geplaatst op

Het maakt niet uit of je een klein assortiment hebt of juist een groot assortiment hebt: je wilt uiteindelijk ervoor zorgen dat je showroom de beste manier is om de bezoekers te laten zien welke auto je kunt aanbieden. Dat betekent dus dat deze showroom niet alleen mooi moet zijn, maar ook mooi moet blijven en daarnaast ook nog eens voldoende toegevoegde waarde biedt voor het uitlichten van de verschillende auto´s. In deze blog willen we je graag wat manieren presenteren om ervoor te zorgen dat je je showroom perfect kunt inrichten.

Nota bene dat wij deze blog speciaal hebben opgesteld om ondernemers, die het in tijden van corona al moeilijk genoeg hebben, te kunnen helpen met goede adviezen!

Een gietvloer of vloercoating

Een vloer is sowieso altijd al een lastige keuze, maar zeker wanneer het gaat om de soort vloeren die in een showroom komen te staan, is het belangrijk dat je goed onderzoek doet voordat je een keuze maakt. Het is namelijk erg belangrijk dat de vloer tegen een stootje kan! In de showroom staan namelijk vaak autoś op een vaste plek. Als de vloer niet sterk genoeg is, dan kan het er uiteindelijk voor zorgen dat de vloer wat zal gaan wegzakken. Dat is natuurlijk niet bevorderlijk! Daarnaast zullen er ook vaak mensen bij je over de vloer komen. Het is dan dus ook belangrijk dat de vloer om deze reden tegen een stootje kan. Daarom adviseren we van harte om een gietvloer of vloercoating te nemen. Een bijkomend voordeel van een gietvloer is namelijk dat deze in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar is. Dat betekent dus dat je er zeker van kunt zijn dat deze vloer hoe dan ook erg goed bij de rest van het interieur van de showroom zal passen!

Lampen en andere verlichting

In een showroom wil je natuurlijk je autos van hun beste kant laten zien! Dat kan natuurlijk niet met halfbakken verlichting en daarom is onze tweede tip om dan ook goed na te denken over welke soort verlichting je wil hebben in de showroom. Je wilt dat het helder genoeg is zodat je bezoekers de auto van alle kanten goed kunnen zien, maar aan de andere kant wil je natuurlijk niet dat de verlichting pijn doet aan je ogen. Het vinden van een goede balans is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat een klant beter in staat is om de knoop door te hakken en al dan niet over te gaan tot de aankoop.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden