autobedrijf carpoint

Drie situaties wanneer je van een studentchauffeur gebruik kunt maken

Geplaatst op

Tussen alle mogelijke vervoersopties van tegenwoordig is het inhuren van een studentchauffeur steeds populairder aan het worden. Dit is begrijpelijk, omdat het al lang niet meer iets is dat alleen de rijken zich kunnen veroorloven en omdat een studentchauffeur veel voordelen heeft ten opzichte van andere vervoersdiensten. Veel mensen vragen zich echter af wanneer het handig is om van studentchauffeur gebruik te maken. In deze blog lichten we er een aantal toe.

Vervoer van zakelijke partners

De eerste situatie is het vervoer van zakelijke partners of relatie. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke relatie die op Schiphol geland is en direct naar je bedrijf of een andere locatie moet. Om deze zakenpartner een goede indruk te geven van je bedrijf is het natuurlijk van belang dat je hem niet laat wachten en het vervoer zo comfortabel mogelijk maakt. Een studentchauffeur haalt hem op bij de aankomsthal en kan al het vervoer van de partner tijdens de reis verzorgen.

Je bent altijd druk én vaak onderweg

Naast het feit dat je een studentchauffeur kunt gebruiken om een partner een comfortabele reis te gunnen, geldt dat natuurlijk ook voor jezelf. Als je een druk leven hebt is reistijd vaak een lastige, maar noodzakelijke onderbreking van wat je eigenlijk zou willen of moeten doen. Met een chauffeur kun je zelf tijdens de rit nog werken en telefoontjes afhandelen zonder dat je op de weg hoeft te letten.

Je wil een luxe avondje uit zonder zorgen

Als je een avondje in de stad gepland hebt, is het niet ideaal als je na afloop zelf de chauffeur moet zijn. Het is een extra verantwoordelijkheid, waarbij je uiteraard zelf niets kunt drinken en moet zorgen dat andere gasten ook weer veilig thuis. Naast het feit dat je zelf eerst met de auto op de plek van bestemming dient te komen moet je daar ook parkeergelegenheid vinden. Zeker in het centrum van een grote stad kost dit aardig wat geld. Het openbaar vervoer is daarnaast niet ideaal, net als een taxi inschakelen. Daar moet je vaak op wachten, of er is er geen beschikbaar. Een studentchauffeur haalt je hele gezelschap op en zet jullie ook weer af, ongeacht het tijdstip of locatie.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden