autobedrijf carpoint

4 tips voor het kopen van een unieke Ferrari

Geplaatst op

Het is een lastig proces om een unieke Ferrari te laten bouwen. De speciale modellen zijn al lastig te verkrijgen, laat staan een Ferrari die uniek voor je gebouwd is. De commercieel directeur van Ferrari gaf een tijdje geleden een aantal tips voor wie een unieke Ferrari wil kopen. In deze blog behandelen we deze tips, zodat je weet wat je moet doen als je genoeg vermogen hebt en graag een unieke Ferrari wilt kopen.

Goede klant van Ferrari

Het is belangrijk om een goede klant te zijn van Ferrari. Alleen zo weten ze wie je bent en maak je kans op dat ze akkoord gaan met je wensen voor een unieke Ferrari. Bekend zijn bij de mensen van Ferrari geeft je echter geen garantie. Zelfs als goede klant bestaat er de kans dat Ferrari niet ingaat op je verzoek voor een unieke Ferrari.

Geduld hebben

Een unieke Ferrari laten bouwen kost de nodige tijd. Je kunt hierbij gemakkelijk denken aan een jaar of twee. In de tussentijd moet je ook regelmatig langskomen in de fabriek om bepaalde keuzes te maken of knopen door te hakken omtrent de Ferrari.

Geen rare verzoeken

Echt rare verzoeken hebben weinig zin, aangezien het eindresultaat toch echt een Ferrari blijft. Wil je bijvoorbeeld een paarse Ferrari met daarop rode en roze stippen? Hier gaan de mensen van Ferrari toch niet mee akkoord dus kun je dit soort verzoeken beter niet doen.

Nog meer geduld

Daarnaast bouwt Ferrari hoogstens drie keer per jaar een unieke auto. Helaas zitten de orders al tot 2021 vol, waardoor het nog wel een tijdje duurt voordat je aan de deur bent. Wil je toch graag in een Ferrari rijden de komende tijd? Een Ferrari huren is dan een optie. Bij PassionWithoutLimits kun je bijvoorbeeld de Ferrari F12 Berlinetta of Ferrari 458 Italia huren voor een bepaalde periode. Kijk op de website voor de mogelijkheden, kenmerken en prijzen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden